Papír-vb

Papír-vb

Múltidéző 17.

Mexikói Nagydíj, Mexikóváros

2015. október 29. - F1 Hierro

Régi-új helyszín következik a versenynaptárban: 23 év után tér vissza a Hermanos Rodríguez pálya. Ennyi idő után nem meglepő, ha már nincs a mezőnyben olyan pilóta, aki még versenyzett Mexikói Nagydíjon. Az utolsó, aki ezt elmondhatta magáról, a 2012-ben visszavonult Michael Schumacher volt, ő is csupán a legutóbbin állt rajthoz 1992-ben. Más sorozatokban sem nagyon jártak ott a jelenlegi pilóták, így sorozatunk legrövidebb része következik...

Pérez

Az első hazai nagydíjára készülő pilótának van némi tapasztalata a pályáról, bár az is minimális: az A1 GP 2006/2007-es szezonjában járt itt, de nem ő állt rajthoz a futamon, csupán az edzésen vett részt.

 

A többiek esetében egyelőre nagyítóval sem találtam itteni emléket. Ha valakinek sikerül, jelezze, jutalma egy elismerő vállveregetés.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://papirvb.blog.hu/api/trackback/id/tr978034356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása