Papír-vb

Papír-vb

Szavazás: ki üljön jövőre a Ferrariba?

2020. május 13. - F1 Hierro

Miközben a Covid-19-járvány miatt a szezonkezdés továbbra is várat magára, egy hírnek sikerült felkavarnia a Forma-1 állóvizét: Sebastian Vettel nem hosszabbítja meg az év végén lejáró szerződését a Ferrarival. Erre természetesen rögtön beindultak a találgatások, ki ülhet a helyére. Nézzünk néhány reálisabb és elrugaszkodott opciót, ki kit vár a megüresedő ülésbe!

A bejegyzés trackback címe:

https://papirvb.blog.hu/api/trackback/id/tr415689736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

F1 Hierro 2020.05.14. 17:11:41

Máris zárható a szavazás (technikailag persze marad). Az eddigi szavazatok 36%-át Kimi Räikkönen kapta, mögötte az esélyesnek tartott Daniel Ricciardo végzett 24%-kal. Utóbbi szerződtetését azonban bejelentette a McLaren, a Ferrari választása pedig Carlos Sainzra esett, aki a szavazatok 12%-át kapta, a 20%-ot kapó Fernando Alonso is megelőzte őt. Négyükön kívül csak Lewis Hamilton kapott eddig szavazatot (8%).
süti beállítások módosítása