Papír-vb

Papír-vb

Múltidéző VII/19.

Katari Nagydíj, Losail

2021. november 17. - F1 Hierro

Minimalista múltidézés következik, hiszen a Forma-1 történetében először rendeznek Katari Nagydíjat. A helyszín, a Losail International Circuit inkább motorversenyeknek szokott otthont adni, bár megfordult már itt néhány autós sorozat is. A jelenlegi mezőny nagy részének így ismeretlen a pálya, mindössze két pilóta esetében sikerült adatot találni arra, hogy más kategóriában versenyeztek rajta.

Konstruktőri párja nem is lesz a mostani bejegyzésnek, a két héttel későbbi Szaúd-arábiai Nagydíj meg teljesen kimarad, hiszen ott még csak most épül a pálya - a legújabb hírek szerint nem is fog minden elkészülni a létesítményből... 

Jön tehát két új helyszín, ahol nehéz előzetesen latolgatni az esélyeket - mennyire kavarhatja meg a világbajnokság végjátékát?

Hamilton, Ricciardo, Norris, Vettel, Latifi, Räikkönen

Először versenyezhetnek Katarban.

Mazepin

Az MRF Challenge Forma-2000-es sorozat 2014–5-ös szezonnyitó hétvégéjén az első futamon ötödik lett, a másodikon második, a harmadikon kiesett, a negyediken hatodik helyen végzett.

Gasly

Először versenyezhet Katarban.

Pérez

A GP2 Asia 2008–2009-es szezonjában a főfutamon második helyezést ért el, a sprintet megnyerte.

Alonso, Leclerc, Stroll, Tsunoda, Ocon, Verstappen, Schumacher, Sainz, Russell, Bottas, Giovinazzi

Először versenyezhetnek Katarban.

A bejegyzés trackback címe:

https://papirvb.blog.hu/api/trackback/id/tr916758062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása